Bli festens stjärna

Färgglad korsett Färgglad korsett Korsett, kjol, pumps, hatt – Du är festens stjärna!

Vi har inte så många nyheter men väldigt fina. Lekfulla korsetter, piffiga kjolar, läckra skor och pricken över i:et – snygga accessoarer i form av de allt mer populära minihattarna.

Söt korsett med skir spets och meshtyg Söt korsett med skir spets och meshtyg Klassisk stilren korsett Klassisk stilren korsett
Korsett med veckade band Korsett med veckade band Randig korsett med rosa band Randig korsett med rosa band Högklackade skor med strasstenar Högklackade skor med strasstenar Högklackad sko med strasstenar och öppen tå Högklackad sko med strasstenar och öppen tå

Satinkorsett med sammetsband Satinkorsett med sammetsband Romantisk korsett med spets och rosetter Romantisk korsett med spets och rosetter Lacksko med avtagbart ankelband Lacksko med avtagbart ankelband Gnistrande sko med hög klack Gnistrande sko med hög klack
Underkjol med små rosor Underkjol med små rosor Söt underkjol med rosett Söt underkjol med rosett Färgglad korsett Färgglad korsett Korsett med spetskanter Korsett med spetskanter
Underkjol med längre baksida Underkjol med längre baksida Underkjol med paljetter Underkjol med paljetter Mjukt rundad korsett med spets Mjukt rundad korsett med spets Gnistrande korsett med paljetter Gnistrande korsett med paljetter
Pumps med hög klack och spelkortsdetaljer Pumps med hög klack och spelkortsdetaljer Regnbågsfärgad underkjol Regnbågsfärgad underkjol Minihatt med fjäder och rosett Minihatt med fjäder och rosett Minihatt med påfågelfjäder Minihatt med påfågelfjäder
Höga silvriga stövlar Höga silvriga stövlar Högklackad stövel med gyllene detaljer Högklackad stövel med gyllene detaljer Minihatt med flor och paljetter Minihatt med flor och paljetter Minihatt, kapten Hatt, kapten