Underkläder i nät

Sexig dress i nätVi börjar utöka vårt utbud av underkläder i nät. Efterfrågan är rätt hög och det blir inte sämre när besökarna själva mejlar och berömmer utbudet. En av de senaste i raden av underkläder i nät är den sexiga dressen. På bara några dagar har den blivit en favorit. Just bikakemönstret har en förmåga att framhäva formerna. Där materialet strechas ut mer blir det ljusare och där dressen strechas ut mindre blir det mörkare. Det ljusa verkar större och det mörkare mindre. Den optiska effekten blir alltså starkare kurvor. Notera t.ex hur smal vår modell ser ut precis under bysten.

Liknande sak kan man uppleva när man blir brun, då man lite magiskt plötsligt ser smalare ut.

Det krävs dock inte en vetenskapsman för att förstå att denna sexiga sak är populär. Dressen är ju verkligen jättesnygg!